[fullwidth backgroundcolor=”no” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”0px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_text]lidia-3-e1411571592620-300x300La Luna al Sole is voor iedereen die rust en plezier wil vinden in de zonovergoten natuur van Italië, de prachtige kunst, de mooiste omgeving en de geselecteerde locaties die ik regelmatig en persoonlijk voor jou kies en blijf bezoeken.

Uiteraard laat ik je graag de streken ontdekken waar de mooiste steden, lieflijke dorpjes en vaak wereldberoemde kunststukken te bewonderen zijn.

En of het nu Toscane, Lazio, Umbrië, de Marken of de eilanden zijn: op alle locaties staan sfeer en gastvrijheid op maat centraal!
Samen zullen we een vakantie samenstellen om jouw droom tot een complete en zorgeloze ervaring te maken: la tua vacanza italiana.[/fusion_text][/fullwidth]